AlternaMedia

Välkommen till Alternamedia förlag.

Tryck här för att komma till vår nätbutik.

Vi ger ut böcker, almanackor och andra trycksaker. Nedan syns några exempel på våra publikationer:

 


Nya Tiders almanacka 2023

Färsk från tryckpressarna kommer vår efterlängtade folkliga och konstnärliga almanacka för år 2023. Passa på få tag i Ditt exemplar före alla and­ra! En perfekt julklapp eller present att ge bort – som räcker hela nästa år.

Konstnärliga almanackan för nästkommande året i dubbla tjog är den enda i sitt slag. Du som prenumerant har privilegiet att få veta om den redan nu och kunna beställa den före alla and­ra. Upplagan är begränsad, men om Du beställer redan i dag garanterar vi att Du får Ditt exemplar i god tid innan julafton.

Målningarna och motiven är starkt rotade i den svenska myllan, här finner vi en levande kraft av naturmystik och starka band till vår historia med en frisk fläkt av nyhuggna runor. En del av vinsten för almanackan går till de konstnärer som medverkar.

Beställ ditt exemplar idag!

Sovjetrepubliken Absurdistan

 

Denna bok innehåller skrämmande uppgifter om hur de vänsterliberala krafterna har förvandlat Sverige till en skendemokrati, där befolkningen har hjärntvättats i kommunistisk anda och där endast socialistiska värderingar råder. Man håller på att utradera den svenska nationalkulturen och diskriminerar begåvningar som har ”fel värdegrund”.

Beställ boken här.


 

Estonia hav

Stefan Torssell: M/S Estonia – Svenska statens haveri

Boken M/S Estonia av Stefan Torssell skildrar inte bara ett märkligt fartygshaveri utan också hur mörkläggningen av 852 människors död genomfördes. En gripande bok som inte lämnar någon oberörd.

Beställ ditt exemplar idag!

Stefan Torssell slutade skolan som femtonåring och gick till sjöss. Efter fem år på haven började han på folkhögskola. Studierna ledde till Uppsala universitet och en examen med förvaltningsinriktning.

Han arbetade därefter några år som kommunal tjänsteman, trivdes bra med arbetet, men betraktade stora delar av verksamheten som resursslöseri. I dag sköts verksamheten effektivare.

Efter en styrmansexamen arbetade han som styrman under många år och tog därefter en sen sjökaptensexamen. År 1995 tillträdde han en tjänst som byrådirektör på Sjöfartsverket. ”Jag kände mig till en början som hemma.”

Ganska snart upptäckte han att Sjöfartsverket hade slutat att utfärda regler för sjöfarten.

En dag kom en kollega in på hans rum och berättade hur säkerhetsarbetet hade satts ur system. Stefan Torssell kunde inget annat göra än att lyssna. Vid ett möte med anhöriga till omkomna på Estonia insåg han att det mesta av sanningen aldrig nått allmänheten.

Stefan Torssell har därefter ägnat Estoniakatastrofen 20 år av sitt liv, sökt i dokument och intervjuat hundratals människor. Han har även besökt det tyska varv där Estonia byggdes.

Han ingick tidigt i riksdagens Estoniagrupp där parlamentariker, jurister, författare, anhöriga och överlevande ingår. Inbjudna gäster har varit försvarsministern, ÖB och flera andra prominenta makthavare. Gruppens mål är att få till stånd en ny och oberoende undersökning varför Estonia förliste.

Torssell presenterar slutsatserna av sitt gedigna arbete i sin nya bok. Det är hans tredje bok, själv säger han att det är hans viktigaste.

 

Se alla våra böcker..


.